«

»

Dec 11

ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tableta din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-Core

ASUS a anunțat oficial Eee Pad Transformer Prime – prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Cooperând cu NVIDIA pentru lansarea primei tablete quad-core din lume, Eee Pad Transformer Prime este caracterizat de exclusivul dock ASUS, armonizând esteticul și durabilitatea. “Combinația Eee Pad Transformer Prime și Tegra 3 este fuziunea perfectă, oferind operarea fără compromis cu o tabletă. Împreună le aducem consumatorilor din lumea întreagă o nouă experiență de calcul mobil”, a declarant Jerry Shen, Directorul Executiv ASUS. Susținând această idee, Jen-Hsun, Președintele și Directorul Executiv NVIDIA, a adăugat: “Eee Pad Transformer Prime definește o categorie de produse. Motorizat de Tegra 3, acesta ne transpune într-o nouă eră a operării mobile, în care performanța quad-core și super-eficiența energetică redă posibilități indisponibile până acum. Cu Transformer Prime, ASUS a condus din nou industria spre noua generație”.

Alături de performanțe multimedia superioare, Transformer Prime se mândrește cu un aspect metalic ultra-subțire de numai 8.3mm, sunetul cu tehnologie ASUS SonicMaster, camera de 8MP cu auto-focus și bliț LED și bateria cu o autonomie estimată de până la 18 ore atunci când este combinată cu dock-ul mobil.

Prețurile internationale vor varia de la 499$ la 599$ cu dock-ul mobil comercializat ca accesoriu la 149$. Evenimentul de lansare, cu demonstrații live, este programat pentru începutul lunii decembrie, atunci când ASUS va arăta ce se întâmplă când Eee Pad Transformer Prime va întâlni noul sistem Ice Cream Sandwich.

Incredibil de subțire
Dispunând de o carcasă incredibil de subțire, Transformer Prime are o grosime de 8.3mm și este singura tabletă metalică ce cântărește numai 586g. Acesta prezintă un design metalic, confecționat din aluminiu, pentru o prindere sigură dar foarte confortabilă, ce vine în două culori superbe: gri ametist și auriu șampanie.

Ultra performanță
Transformer Prime este prima tabletă din lume ce integrează următoarea generație de procesoare quad-core NVIDIA Tegra 3, creând o nouă categorie de tablete de înaltă performanță. Cu un procesor cu patru nuclee, un accelerator grafic GeForce cu 12 nuclee și tehnologie vSMP, Transformer Prime oferă cea mai bună și rapidă experiență de lucru pentru multitasking, navigare web, redare video Full HD și jocuri.

Claritate de neegalat
Eee Pad Transformer se mândrește deja cu un ecran IPS, cu unghi larg de vizualizare de 178°, protejat de sticlă Corning Gorilla. Transformer Prime merge mai departe fiind îmbunătățit cu un display Super IPS+ cu luminozitate crescută pentru o lectură mai bună în condiții de iluminare exterioară. O cameră de 1.2MP permite efectuarea de video-conferințe în timp ce o cameră principală de 8MP cu auto-focus și bliț LED captează imagini strălucitoare grație diafragmei F2.4, senzorului CMOS iluminat din spate, focalizării în adâncime la atingere și reducerii zgomotului în condiții de iluminare insuficientă pentru fotografii mai clare și mai precise. O premieră pentru tablete, camera de 8MP a lui Transformer Prime are capacitatea să capteze filme HD 1080p.

Sunet deosebit
Transformer Prime are calități audio impresionante, grație tehnologiei exclusive ASUS SonicMaster, renumită pentru sunetul clar și precis. Tableta redă un sunet de cristal într-o gamă largă crescând fidelitatea sonoră și îmbunătățind vocea, fapt nemaiîntâlnit la alte tablete de pe piață.

Productivitate nelimitată
Transformer Prime este disponibil în variante cu spațiu de stocare de 32GB și 64GB, împreună cu un slot pentru carduri microSD, conector audio combo de 3.5mm și un port microHDMI. Partajarea informațiilor, din memorie și de pe ecran, este rapidă și ușoară. Totuși, funcția care dă denumirea Transformer Prime este dock-ul mobil care redefinește termenul de versatilitate. Designul inovativ și convenabil oferă utilizatorului o tastatură și un touchpad, alături de opțiunile de extensie fără limite disponibile prin portul USB și slotul pentru carduri SD.

    

  

Transformer Prime are o autonomie de până la 12 ore, dar combinat cu dock-ul mobil, funcționează până la 18 ore, aceasta fiind cea mai mare autonomie a unei tablete.

Aplicația preinstalată SuperNote este fantastică datorită abilității de a lua, desena și înregistra notițe în timp ce Polaris Office este recomandat pentru productivitate, mulțumită posibilităților de vizualizare și editare a fișierelor Word, Excel și PowerPoint (compatibilă cu versiunile MS Office 97-2007)

Daca vrei sa vezi exact lista completa cu specificatiile tehnice ale tabletei Asus Transformer Prime, intra aici: ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tableta din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-Core

Sursa: devicer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>